Соработници

Фестивалот е подржан од:

!MFA_LogoQ
Civica_Logo_original
SKOPJE_GRB Color

Доколку сте заинтересирани да го подржите Фестивалот, контактирајте не преку официјалната       e-mail адреса на Филозофскиот Филмски Фестивал: contact@philosophicalfilmfestival.mk.