Информации

МЕСТО НА ОДРЖУВАЊЕ:

Адреса: Никола Русински бр.1

Телефон: + 389 2 30 71 814 / + 389 2 30 65 968

e-mail: kinoteka@ukim.edu.mk

fb: KinotekaNaMakedonija

За прес акредитации за Фестивалот, Ве молиме контактирајте не на: contact@philosophicalfilmfestival.mk.

Билетите можат да се купат на касата на Кинотека на Македонија непосредно пред секоја проекција или да се резервираат  на телефонскиот број 02/ ‎3065-968 (12-16.00 часот) и да се подигнат 30 мин. пред проекцијата на филмот на касата на Кинотеката.*

Цена на билет:

Ревијална програма – 100 ден.

Официјална селекција – 50 ден.

*Бројот на билети коишто можат да се резервираат е ограничен. За Отворањето и Затворањето на Фестивалот нема да се прават резервации, но ќе бидат достапни одреден број на билети коишто ќе можат да се купат непосредно пред проекцијата.